24/7 eTV BreakingNewsShow : Klikje op de volumeknop (linksûnder fan it fideoskerm)
African Tourism Board Airlines Fleanfjild Ferienings Nijs Loftfeart Breaking International News Breaking Reisnijs Saaklike reizen Government News LGBTQ Gearkomst Industry News gearkomsten Nijs Folk Parseberjochten Weropbou Feilichheid Singapore Breaking News Toerisme Transport Reisbestimmingsupdate Reisgeheimen Travel Wire Nijs Trending no USA Breaking News Ferskate nijs

Hoe kinne jo de takomst fan Aviation beynfloedzje?

vijay
vijay
Skreaun troch Juergen T Steinmetz

It World Tourism Network ûntstie út inisjativen út 'e basis, bekend as rebuilding.travel.
Loftfeartveteraan Vijay Poonoosamy, in eardere VP foar Etihad Airways liedt no de Aviation Interest Group fan WTN. In earste brainstoarmsesje is pland foar WTN-leden en it publyk om op 20 en 22 jannewaris mei te dwaan.

Printfreonlik, PDF & e-mail

De nij stifte groep belangstelling foar loftfeart fan it World Tourism Network (WTN) foarmet, en jo wurde útnoege.

Neffens WTTC binne mear dan 174 miljoen miljoen reis- en toeristyske banen wrâldwiid ferlern gien en ferlern it wrâldwide BBP mear dan $ 4.7 triljoen fan reis en toerisme yn 2020.

Regearingen hawwe oant no ta de loftfeartmaatskippijen stipe mei US $ 173 miljard, mar foar IATA hawwe loftfeartmaatskippijen skulden mear dan $ 651 miljard en ferlearen 118.5 miljard USD yn 2020.

De oanhâldende pynlike minsklike en ekonomyske ferliezen, de ûnfoarspelberens fan Covid-19 en har stammen en weagen, de risiko's fan ynfekteare of yn kontakt wêze mei ien dy't is, de tests en karantênen oan beide einen fan in flecht, de risiko's fan in lockdown oan beide einen fan in flecht en it fersterke bewustwêzen fan klimaatferoaring sil sûnder mis ynfloed hawwe op it winsk en it fermogen fan minsken om te genietsjen oan diskretionêre loftreizen, sels as grinzen iepen binne.

Reizen oer wurk sille ek wurde beynfloede, om't bedriuwen trochgean mei lijen, budzjetten oeral wurde skansearre en mear minsken it gemak en nije kânsen fan rendabele firtuele ark omfetsje.

Nimmen wit hoe't dit alles sil spylje, mar wy moatte allegear wekker wurde fan it feit dat it NIEUWE normaal NIEUWE gedachten nedich is om NIJ oplossingen te finen. Behalven ynnovaasje en digitalisaasje is d'r in hieltyd groeiende needsaak om in feilich, feilich, en mear sosjaal, miljeu, en ekonomysk duorsum reis- en toerismemodel te meitsjen dat wurdt dreaun troch wearden.

De loftfeartgroep fan it World Tourism Network biedt in feilige en ynklusive romte foar belanghawwenden foar reizen en toerisme om oprjochte diskusjes te fieren oer de formidabele útdagings dy't loftfeart oandogge en om te helpen wer fertrouwen op te bouwen yn 'e betrouberheid, feiligens, feiligens, foarsisberens en positive mienskiplike wearde fan Travel & Toerisme.

Leden fan it World Tourism Network en ynteressearre waarnimmers wurde útnoege foar twa harsenspresintaasjes en Q&A om de takomst fan loftfeart te besprekken.

EARSTE sesje

19 jannewaris 2020
- Hawaï: 11.00 oere

Woansdei 20 jannewaris 2020
- Kalifornje (PST): 1.00 oere
- New York (EST): 4.00 oere
- Argentynje | Brazylje: 6.00 oere
- UK | Portegal | Ghana: 9.00 oere
- Dútslân | Itaalje | Tuneezje | 10.00 oere
- Grikelân | Jordaanje | Israel | Saûdy-Araabje | Kenia | Súd-Afrika | 11.00 oere
- UAE 12.00 oere middeis
- Seysjellen | Mauritius 1.00 oere
- Yndia: 2.30 oere
- Tailân | Jakarta: 4.00 oere
- Hong Kong | Singapore | Bali 5.00 oere
- Japan | Korea 6.00 oere
- Gûam: 7.00 oere
- Sydney: 8.00 oere
- Nij-Seelân: 10.00 oere

Klik hjir om te registrearjen 


TWADDE sesje

Freed 22 jannewaris 2020
- Hawaï (HST): 3.00 oere - Kalifornje (PST): 5.00 oere
- Denver (MST): 6.00 oere
- Chicago (CST): 7.00 oere
- New York (EST) | Jamaika: 8.00 oere
- Argentynje | Brazylje: 10.00 oere

Sneon 23 jannewaris 2020
- UK | Portegal | Ghana: 1.00 oere
- Dútslân | Itaalje | Tuneezje | 2.00 oere
- Grikelân | Jordaanje | Israel | Súd-Afrika | 3.00 oere
- Saûdy-Araabje: 4.00 oere moarns
- UAE | Seysjellen | Mauritius 5.00 oere
- Yndia: 6.30 oere
- Tailân | Jakarta: 8.00 oere
- Hong Kong | Singapore | Bali 9.00 oere
- Japan | Korea 10.00 oere
- Gûam: 11.00 oere
- Sydney: 12.00 oere
- Nij-Seelân: 2.00 oere

Klikje om te registrearjen 

Vijay Poonoosamy, Singapore is de direkteur International & Public Affairs fan QI Group, lid fan 'e bestjoerslid fan' t wrâldtoerisme-netwurk, net-útfierend lid fan 'e ried fan behear fan fleantúchaktiva Veling Group, lid fan' e advysried fan it World Tourism Forum Lucerne, fan De Red Sea Development Company en fan 'e Strategy Officers Community and gender Parity Steering Committee fan it World Economic Forum. Vijay wie de direkteur fan Air Mauritius, de útfierende foarsitter fan lofthavens fan Mauritius en de fise-presidint ynternasjonale saken fan Etihad Airways. Hy wie foarsitter fan 'e 4e wrâldwide konferinsje oer loftferfier fan ICAO, de kommisje foar loftferfier fan' e African Civil Aviation Commission en de IATA's kommisje foar bedriuwsaken en juridyske advysried.

It World Tourism Network (WTN) is in wrâldwiid netwurk mei leden fan 'e reis- en toeristyske sektor yn 125 lannen.

Mear ynformaasje en ynformaasje oer lidmaatskip: www.wtn.travel

World Tourism Network (WTM) lansearre troch rebuilding.travel
Printfreonlik, PDF & e-mail

Oer de Skriuwer

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz hat kontinu wurke yn 'e reis- en toeristyske sektor sûnt hy in puber wie yn Dútslân (1977).
Hy stifte eTurboNews yn 1999 as de earste online nijsbrief foar de wrâldwide toeristyske sektor.