African Tourism Board Airlines Fleanfjild Loftfeart Breaking International News Breaking Singapore News Breaking Reisnijs Breaking US News Government News Nijs Weropbou Feilichheid Trending no Ferskate nijs

Leaders fan loftfeartindustry ferienigje har yn 'e Belangegroep fan it World Tourism Network

Selektearje jo taal
VJ
VJ
Skreaun troch Juergen T Steinmetz

Loftfeart is in wichtige faktor by it weropbou fan 'e reis- en toeristyske sektor.
It World Tourism Network hie in earste brainstoarmdiskusje mei bedriuwslieders om te praten oer in wei foarút.

Printfreonlik, PDF & e-mail

De World Tourism Network Aviation Interest Group moete tiisdei yn in brainstoarm sesje om petearpunten en advokaat te identifisearjen by it weropbouwen fan 'e wrâldwide loftfeartsektor. Dizze earste gearkomste wie ûnder lieding fan lid fan 'e Executive Board fan it World Tourism Network, Vijay Poonoosamy, út Singapore

World Tourism Network is in wrâldwiid inisjatyf mei in fokus op de lytse en middelgrutte reis- en toeristyske sektor.

Vijay Poonoosamy is ek de direkteur fan International & Public Affairs fan QI Group; in net-útfierend lid fan 'e ried fan bedriuw foar behear fan fleantugen, Veling Group; lid fan 'e advysried fan it World Tourism Forum Lucerne; lid fan The Red Sea Development Company; en lid fan it Komitee foar stjoering fan 'e Strategy Officers fan' e World Economic Forum en Gender Parity. Vijay wie de Managing Director fan Air Mauritius, de Executive Foarsitter fan Fleanfjilden fan Mauritius, en de Vice President International Affairs fan Etihad Airways. Hy wie foarsitter fan 'e 4e wrâldwide konferinsje foar loftferfier fan ICAO, de Kommisje foar loftferfier fan' e Afrikaanske boargerloftfeart, de Kommisje foar bedriuwsaken fan IATA en de Legal Advisory Council.

In team fan erfarne loftfeartprofessionals en WTN-leden besprutsen saken dy't relevant binne foar de sektor.

Bydragen oan 'e sesje kamen fan:

  • Michael Walsh, CEO, Pacific Basin Economic Council
  • Paul Steele, oprjochter fan Steel & Associates en eardere IATA Senior Vice President Member & External Relations
  • Catherine Tabone, konsultant en eardere Air Malta Chief Officer International & Legal Affairs
  • Chris Zweigenthal, CEO, Airlines Feriening fan Súdlik Afrika
  • Simon Phippard, Rie by Bird & Bird
  • Chamsou Andjorin, direkteur by Cda technologyen
  • Catrin Drawer, assosjeare partner, Lufthansa Consulting
  • Mohamed Taieb, konsultant en eardere direkteur-generaal fan boargerloftfeart fan Tuneezje

De twadde sesje is pland foar:

Freed 22 jannewaris 2020
- Hawaï (HST): 3.00 oere - Kalifornje (PST): 5.00 oere
- Denver (MST): 6.00 oere
- Chicago (CST): 7.00 oere
- New York (EST) | Jamaika: 8.00 oere
- Argentynje | Brazylje: 10.00 oere

Sneon 23 jannewaris 2020
- UK | Portegal | Ghana: 1.00 oere
- Dútslân | Itaalje | Tuneezje | 2.00 oere
- Grikelân | Jordaanje | Israel | Súd-Afrika | 3.00 oere
- Saûdy-Araabje: 4.00 oere moarns
- UAE | Seysjellen | Mauritius 5.00 oere
- Yndia: 6.30 oere
- Tailân | Jakarta: 8.00 oere
- Hong Kong | Singapore | Bali 9.00 oere
- Japan | Korea 10.00 oere
- Gûam: 11.00 oere
- Sydney: 12.00 oere
- Nij-Seelân: 2.00 oere

WTN útnoege leden en ynteressearre eTurboNews lêzers om dizze oankommende brainstoarmsesje aktyf by te wenjen.

Klikje om te registrearjen 

Besjoch it earste barren earder dizze wike:

Printfreonlik, PDF & e-mail

Oer de Skriuwer

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz hat kontinu wurke yn 'e reis- en toeristyske sektor sûnt hy in puber wie yn Dútslân (1977).
Hy stifte eTurboNews yn 1999 as de earste online nijsbrief foar de wrâldwide toeristyske sektor.